Photobucket 

Tässä on Cartellien suvun aloittaja, kaunis italialaisverinen kaunotar Adrienna Cartelli. Adrienna on horoskoopiltaan Vesimies ja on perhetavoitteinen. Adrienna (Adri) tahtookin saada tulevaisuudessa 3 lasta, jotka valmistuisivat paikallisesta yliopistosta. Hän pitää miehissä karismasta jotka ovat taitavia keittiön puolella. Adri inhoaa lykantropiaa yli kaiken.

Adrienna oli kasvanut koko ikänsä vanhempiensa kanssa kurjassa tönössä kaupunkinsa laitamilla. Hänen molemmat vanhempansa kuolivat kasvaimiin, jonka jälkeen Adrilla ei ollut varaa maksaa tönön laskuja, joten hän myi sen tuttava perheelleen ja muutti lähemmäksi kaupungin keskustaa. Ensinäkemältään hän ei ollut uskoa, millaisen talon hän oli onnistunut ostamaan...

Photobucket

Talo oli edellistäkin kototaloaan paljon pienempi, eikä se näyttänyt lainkaan siltä miltä lehden ilmoituksessa oli ollut.

Photobucket

Talon sisäpuoli tosin oli parempi, siellä oli kaikki, mitä Adri tällähetkellä tarvitsisi.

Photobucket

Hyvin pieni keittiö jossa Adri juuri ja juuri saisi laitettua itselleen ruokaa ja syömään pienessä ruokailu syvennyksessä.

Photobucket

Sänky oli onneksi parisänky, eikä hänen enään tarvitsisi nukkua patjan kanssa lattialla, niinkuin joutui koko lapsuutensa ajan. Huoneessa oli sattumoisin myös maalausteline, joka tulisi tarpeen, sillä Adri rakasti maalaamista.

Photobucket

Huoneessa oli pieni televisio ja kirjoja, joiden avulla Adri saisi itsensä viihtymään ja joiden avulla hän voisi opetella tarvittavia taitoja.

Photobucket

Kylpyhuonekin oli pieni, mutta siellä oli kaikki tarvittava; vessa ja suihku.

Photobucket

Pienen talokierroksen jälkeen Adri oli muistanut etupihalla sijaitsevan pienen palstan, johon hän alkoikin viljellä tomaattia. Hän oli ennenkin viljellyt erilaisia vihanneksia, joten se ei tulisi hänelle olemaan vaikeata.

Photobucket

Adri oli silti positiivisella mielellä, vaikka talo ei ollut täysin odotetun mukainen. "Kyllä tästä hyvä tulee, ajan kanssa.." Adri tsemppasi itseään.

Photobucket

Pihalla oli ollut sanomalehti, josta Adri alkoi etsimään itselleen kuumeisesti tarpeellista työpaikkaa. Olihan vähäisetkin maksut maksettava, muuten hän joutuisi vielä tiukempiin olosuhteisiin. Adri löysi itselleen hyvän työpaikan lääkintäteknikkona.

Photobucket

Muuan mies oli kulkemassa talon ohitse, kun Adri juoksi tervehtimään tätä. Adri kyseli kaupungin erilaisista tarjonnoista, kuten mahdollisista kaupoista ja tietenkin erilaisista viihdykkeistä. "Onko totta että kaupungissa on monenlaisia yöklubeja, jossa voisin tavata enemmänkin uusia ihmisiä?" Adri kyseli mieheltä innokkaasti. "Kyllä kyllä, onhan niitä. Tuota tietä vain jatkat eteenpäin niin sieltä alkaa tulemaan jos jokinlaisia klubeja vastaan. Minä olen löytänyt nykyisen muorini (vaimon) sieltä ja rakastan häntä hyvin paljon ja..." Mies jatkoi pölpötystään, mutta lähti pian matkoihinsa.

Photobucket

Adri hieman epäili. Entä jos joku tunnistaisi hänet? Entä jos joku tietäisi millaisesta perheestä hän tulee ja häntä alettaisiin syrjiä ja levittää hänestä juoruja..? Lopulta hän kuitenkin päätti lähteä kaupunkiin, eikä murehtisi moisia sen kummemmin. Hän aloittaisi nyt uuden elämänsä uudelta pohjalta, eikä hän haluaisi muistella menneitä enempää.

Photobucket

Harmaahapsen neuvojen mukaan Adri tallusti katua pitkin eteenpäin. Ei tosiaan mennyt kauaa, kun hänen eteensä avautui yhteisöpaikka, jossa oli pelkkiä baaritiskejä baarimikkoineen. Adri oli ajatellut katsastella miehiä sillä silmällä, jos hän löytäisikin itselleen sopivia miesehdokkaita.

Photobucket

Tontilla oli pääasiassa naisia, joskin muutama mies, jotka eivät kuitenkaan miellyttäneet Adriennaa. Tontilla oli Heta niminen baarimikko, joka oli hyvin kaunis, joka joskus tulisi vielä olemaan hyvä ehdokas Cartellien sukuun! "No mutta, sinähän olet hyvin kaunis! Oletko sinkku? Sopisit hyvin omaan sukuuni, kunhan vain saisin pojan joka voisi ottaa sinut vaimokseen! Mitäs sanot? Tulihan tämä nyt aika äkkiä..", "Oooh! Se olisi ihanaa! Olenkin etsinyt jo itselleni miestä, mutta seutu on täynnä vain rumia koukkunokkia!", nainen hehkutti. Adri ei mieltynyt Hetaan sittenkään. Heta vaikutti pinnalliselta tytöltä, jolle ei kelvannut kuin vain paras.

Photobucket

Jatkettuaan matkaa jonkin aikaa, hän saapui Auringonpaisteen puistoon. Puisto oli kaunis ja lupaavan näköinen, jossa voisikin tavata hyviä miesehdokkaita.

Photobucket

Paikka osoittautui kuitenkin hyvin tylsäksi, kuten kuvasta näkyy. Adri alkoi jo epäillä seudun miestarjontaa..

Photobucket

Adri ei kuitenkaan vielä menettänyt toivoaan, vaan suuntasi Bileys Pureus nimiseen paikkaan (vai mikä se oli?).

Photobucket

Ei kauaakaan, kun Adrin sai pongata tanssilattialta! Hän innostui hyvästä musiikista ja tanssivaloista ja tanssi kuin viimeistä päivää!

Photobucket

Pian Adri väsyi ja meni istumaan baaritiskille. Klubiin alkoi virrata paikallistakin väkeä, jotka alkoivat myös tanssia nopean biitin tahdissa.

Photobucket

Varsinkin eräs papparainen innostui näyttämään liikkeitään, mutta joutui pian lopettamaan tanssimisen venäytettyään oikean kyljensä..

Photobucket

Adri oli masentunut tarjonnasta, ja juuri kun hän oli lähtemässä paikalta, hyvännäköinen nuori mies tallusti paikalle.

Photobucket

Adri katsoi tilaisuutensa tulleen, ja juosta lönkytti ylätasanteelle miehen perässä. "Hei, minä olen Adrienna, ja olen uusi täällä.","Hei vain, olen Kim ja tervetuloa Belladonna-poukamaan!" He alkoivat jutella kaikesta maan ja taivaan välillä, vaikka olivat juuri vasta tavanneet.

Photobucket

Mies kertoi kuinka hän oli elänyt koko ikänsä poukamassa ja kuinka oli etsinyt itselleen mahdollista kumppania, mutta oli joutunut pettymään kerta toisensa jälkeen nenäkkäitten naisten takia. "Minä inhoan ihmisiä jotka ovat nenäkkäitä! Taidamme olla aika samoilla linjoilla ihmismieltymyksien kanssa.." Adri oli hieman yllättynyt kuinka miehen aatteet olivat niin samanlaisia kuin itsellään.

Photobucket

"No mutta, minun täytyy mennä. Kotona on kaikenlaista tekemistä näin muuton jälkeen..", Adrienna sanoi hieman surullisesti ja halasi miestä hyvästeiksi. Mies vastasi halaukseen ja hyvästeli kohteliaasti.

Photobucket

Portaita laskeutuessaan Adrin mielessä pyöri vain miehen sanat ja hänen lämmin ja ystävällinen halaus. Halaus oli jättänyt Adrinkin mielen lämpimäksi.

Photobucket

Kotona hieman järjesteltyään paikkoja, hän kipaisi suihkuun. Lämpimästä suihkusta hänen mieleen putkahti taas kuva komeasta Kimistä, joka oli ollut niin ystävällinen ja ihana.

Photobucket

Pitkän päivän päätteeksi Adri päätti mennä nukkumaan. Sänky tuntui varsin mukavalta, tietysti mikä tahansa lattialla nukkumisen jälkeen..

Photobucket

Adri nukahti iloisin mielin mielessään vain Kim ja tämän sanat. Huomenna olisi uusi päivä, uudet mahdollisuudet, joita hän kehitteli mielessään vielä ennen nukahtamista.

Mitä Adrienna suunnittelee seuraavasta päivästä? Tapaako hän enään Kimiä?

Sen näette seuraavassa jaksossa, joka ilmestyy kyllä pian!! :D