Photobucket

Aamulla Adri heräsi hyvillä mielin. Hän oli nähnyt koko yön unta Kimistä ja tämän valloittavasta olemuksesta. Adri aikoisi soittaa pian Kimille, ellei jo tänään...

Photobucket

Katolla oli alkanut kuulua pienen pientä ropinaa, joka ulos katsottaessa oli osoittautunut sateen ropinaksi. Belladonna poukaman sää oli osoittautunut hyvin ailahtelevaksi, joskus satoi ja jo kohta paistoi aurinko täydeltä taivaalta.

Photobucket

Adrienna oli laittanut itselleen aamupalaksi pienen kulhon muroja, jotka näyttivät päätyvän jonnekkin aivan muualle kuin Adrin suuhun ^^'. 

Photobucket

Kun kerran Adrienna oli saanut töitä lääkintäteknikkona, oli hänen opiskeltava ja tässä tapauksessa siivousta. Hän oli hyvin yllättynyt varsinkin eräästä kirjaan upotetusta uutisotsikosta, jossa luki: "Vanha rouva tukehtunut moppiinsa. Kunta harkitsee moppien kieltämistä talouksissa."

Photobucket

Adrienna oli päättänyt.. Nyt jos koskaan hänen se olisi tehtävä, soitettava Kimille ja pyytää tätä kylään! Adrienna tarttui luurista päättäväisesti kiinni ja näppäili Kimin numeron (jonka oli saanut Bileys pureuksella edellis iltana). "He-hei Kim.. Täällä Adröenn.. Tarkoitan Adrienna, muistatko? Tapasimme edellis iltana Bileys Pureuksella? Ajattelin vain.. tuota.. tahtoisitko tulla vaikka kahville tjtn..?" Adrienna kysyi änkyttäen. "No toki! Minä juuri ajattelinkin sinua! Nähdään kohta, kuulemiin!"  

Photobucket

Adrienna oli mielettömän innoissaan! Hänen poskensa hehkuivat ja korvat helottivat punaisina. "Hän ajatteli minua! MINUA!!" Hän hoilotti hyppiessään innoissaan vesilammikossa.

Photobucket

Pian Kim saapuikin jo tontille. Pian he juttelivat ja vitsailivat kuin olisivat tunteneet toisensa koko ikänsä. He naureskelivat ohikulkevalle varakkaalle miehelle. "Katso nyt tuota.. heh heh.. Ettei vain asu pääse likastumaan.." Kim hekotti Adriennalle. "Hih hih.. Mokomakin pröystäilijä!.. heh hih.." Adrienna myötäili Kimiä nauraen. Heidän vitsin aiheensa oli erittäin outo..

Photobucket

Sisään mentyään Adri oli alkanut heittään flirttiä peliin ja sehän tehosi Kimiin. Kimin jalat olivat pelkkää spagettia.

Photobucket

Pian Adri alkoi kertoa Kimille talostaan ja kuinka hän inhosi sitä. "Katso nyt tätä läävää!? Edellisellä omistajalla ei ollut tajua sisustuksesta tuon taivaallista!! Ja entäs nuo seinät, hädin tuskin lämmittävät asuntoa!!" Adrienna huohotti Kimin kuunnellessa tyynesti vieressä.

Photobucket

Taivaalle oli ilmestynyt tähtitaivas, josta Adrienna ja Kim pongasivat erilaisia tähtikuvioita. "Hei, mikä tuo kuvio on? Tuossa isokarhun vieressä?","Se on tietenkin pikkukarhu.." Kim vastasi ystävällisesti hieman huvittuneena.

Photobucket

Ilta oli kylmennyt, mutta Kimin ja Adrin kanssakäymiset olivat kaikkea muuta kuin kylmät. Kim oli tarttunut Adria kädestä, vetänyt tämän lähelleen ja alkanut suudella tätä intohimoisesti takapuolesta kouraisten. Tämä ei Adria haitannut, ei todellakaan!

Photobucket

Kello kuitenkin näytti pian jo niin paljon, että Kimin oli aika lähteä kotiin. Adrienna jäi katselemaan ovensuuhun surullisena.

Photobucket

Adrienna kävi läpi päässään päivän tapahtumia, mutta pääasiassa hän ajatteli vain Kimiä ja tämän intohimoista suudelmaa. Miten toinen osasikin olla niin ihana..

Photobucket

Aamulla koitti Adrin ensimmäinen työpäivä. Ambulanssin kuljettaja oli töötännyt torvea armottomasti jotta Adri tajuaisi kiirehtiä. Adri kiiruhti ambulanssiin ja hurautti töihin.

Photobucket

Päivä sairaalassa oli osoittautunut melko haastavaksi, mutta kuitenkin palkitsevaksi, sillä Adrienna oli saanut ylennyksen (en nyt muista mihin..ensihoitajaksi?). Pihatiellä hän vielä osoitti iloisesti voitonmerkkiä. "Jes, tällä mennään!".

Photobucket

Illalla Adri oli päättänyt jälleen kutsua Kimin kylään. Soiton jälkeen hän vielä nopeasti pänttäytyi, tsekkasi meikin ja pöyhisti hiuksiaan.

Photobucket

Tälläkertaa Adrienna toivotti Kimin erittäin tervetulleeksi käymään. Kim oli myös iloinen heidän tapaamisestaan.

Photobucket

"Hei kuule, olen tässä vähän miettinyt... On niin yksinäistä asua täällä yksin... Tiedähän... Ajattelin, josko haluaisit muuttaa luokseni? Tiedän kyllä että tämä tuli hieman äkkiä, mutta..."

Photobucket

Adrienna ei kerennyt puhua lausettaan loppuun, kun Kim jo halasi tätä tiukasti. "Tietenkin minä tulen asumaan luoksesi!! Eipähän minunkaan tarvitse olla enään yksin!"

Photobucket

Kim oli kipaissut kotoaan hakemassa ylimääräiset tavarat, joista he saisivat itselleen lisää rahaa. Kim oli tuonut talouteen 19 740 simoleonia, jolloin Adriennan ja Kimin yhteismäärä rahoissa oli nyt 23 302 simoleonia. Sillä saataisiin pian uudistettua taloa.

Photobucket

Nyt kun molemmat tiesivät tunteensa toisiaan kohtaan, heitä ei pidätellyt enään mikään.

Photobucket

Sinä yönä he saivat toisiltaan hellyyttä ja huomiota, ja yön hämärillä tunneilla peitot saivat kunnon pöllyytyksen. Tiedätte kyllä mitä tarkoitan ;)

Photobucket

Adrienna oli nukahtanut onnellisena tietäen että joku oli hänen vieressään. Kim vielä valvoi miettien lähitulevaisuuden suunnitelmia.

Mitä Kim oikein suunnitteli? Oliko Adrienna hänelle sittenkin vain pieni huvi, vai oliko hän tosissaan hänen kanssaan? Ja jos oli, kuinka tosissaan Kim olikaan?

Se selviää tietenkin seuraavassa jaksossa, joka putkahtaa vielä tällä viikolla! :) Ensijaksossa Kim kokee pienen muodonmuutoksen. Talokin saa pian laajennuksen ja kivan sisustuksen.