Photobucket

Lupasinkin viimejakson lopussa että tässä jaksossa Kim ja Adrienna saisivat muodonmuutokset ja tässä he nyt ovat! Adrienna sai pidemmät hiukset, mutta liinasta hän ei tahdo luopua. Vaaleanpunainen asu sopii kauniisti liinaan. Kim sai tuuheammat ja tummemmat hiukset, sekä rennot urheilulliset vaatteet. Ah! Kim ja Adri näyttävät niin hyviltä yhdessä! ^^

Photobucket

Sinä päivänä Kimiä kuitenkin odotti velvollisuus, nimittäin mennä töihin. Hän oli arvostetussa virassa, hän toimi kunnanhallituksen puheenjohtajana. Adri oli suunnitellut yllättää Kimin "pienellä" talon rakennuksella..

Photobucket

"Jaahas.. Enköhän minä jotain saa aikaiseksi.." Adri seisoi ja tutkaili tonttia.

MUUTAMA TUNTI MYÖHEMMIN...

Photobucket

Adrienna oli soittanut perhetuttavilleen, jotka sattuivat olemaan laitakaupungin parhaita rakentajia. Yhdessä he suunnittelivat Adriennalle ja Kimille sopivan ensikodin, jonka rakentamiseen ei mennyt kuin muutama hujaus. "Tadaa!" Adri esitteli taloa ja oli innoissaan.

Photobucket

Talon vasemmassa päädyssä on pieni terassi, jonka ovesta päästään olohuoneeseen.

Photobucket

Talon oikeassa päädyssä on sisäänkäynti.

Photobucket

Mielestäni pohjapiirrustus on kätevä Kimille ja Adriennalle, ainakin näin alkuvaiheessa kun vielä ei ole jälkipolvia talossa. ;)

Photobucket

Tällainen näkymä tulee kun astutaan pääovesta sisään. Pieni ruokailutila ja perällä pienikokoinen olohuone ja ovi terassille.

Photobucket

Oikealle katsottaessa nähdään keittiö, joka sekin on pieni mutta kätevä! Keittiön perällä olevasta ovesta päästään pieneen harrastehuoneeseen joka esitellään alempana.

Photobucket

Olohuoneen keskiosasta päästään kahdesta ovesta Kimin ja Adrin huoneeseen (vasemmalle) ja kylpyhuoneeseen (oikealle).

Photobucket

En saanut otettua makuuhuoneesta parempaa kuvaa, joten tyytykää tähän. Huomatkaa, että vihreä teema jatkuu myös täällä! :D

Photobucket

Vihreätä on myös kylpyhuoneessa, jossa ovat wc, suihku ja käsienpesuallas.

Photobucket

Ja tässä se harrastetila, jossa siis pääsee kuntoilemaan kuntopyörällä ja harjoittamaan loogiikkaa shakkipöydällä.

Photobucket

Adrienna oli hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja juhlisti sitä railakkaalla tanssimisella! Nyt hänellä oli kaunis ja kotoisa koti, jossa saisi elää ihanasti Kimin kanssa.

Photobucket

Nyt Adrin oli mukavampi laittaa ruokaakin ja touhuta keittiössä, kun se oli käytännöllisempi ja monipuolisempi.

Photobucket

Adrienna päätti heti testata uutta kuntopyörää, ja pian huomasikin, että kunto ei enään ollut lainkaan niin hyvä kuin oli ajatellut. "Huh huh.. Tässähän tulee ihan hiki!" Adrienna puuskutti.

Photobucket

Kim oli palannut töistä ja oli suureksi ihmeekseen nähnyt uuden hienon talon! Adrienna oli tallustanut terassille heiluttamaan Kimille ja toivottamaan tämän tervetulleeksi heidän yhteiseen taloonsa. Kim oli vallan innostunut ja ryntäsi muhinoimaan Adriennan kanssa. Talo oli hänen mielestään kuin heille nakutettu!

Photobucket

Molempien vatsa kurni, joten Adri oli valmistanut heille maukkaan annoksen paahdettuja leivonnaisia. Mutta ennenkuin Adrienna oli ehtinyt haukata palastakaan, Kim työnsi pöydälle samettisen lippaan.

Photobucket

"Oooh!" Adrienna huokaisi ja avasi lippaan. Lippaassa oli kaunis timanttisormus, joka oli vihkisormus. "Niin tuota, kun olin ajatellut, kulta, että tahtoisitko tulla vaimokseni?" Kim kysyi silmät loistaen. "Tottakai minä tulen! Ihanaaaa!" Adrienna riemuitsi ihaillen sormustaan.

Photobucket

He katselivat toisiaan tovin, kunnes Kim ehdotti. "Mitä jos juhlistaisimme tätä makuuhuoneen puolella?" Kim kysyi keimaillen ja iskien silmää. ;)

 Photobucket

Ei tarvinnut kahtakertaa kysyä, kun pari jo ryntäsi makuuhuoneeseen ja pian peitot pöllysivät hurjasti!

Photobucket

Ooih! Minun mielestäni Kim ja Adrienna ovat niiiin suloinen pari! ^^ Katsokaa nyt! :)

Photobucket

Adrienna oli nukahtanut pelehtimisen jälkeen, kun Kim taas suuntasi harrastehuoneeseen. Hänen oli kohotettava loogisia taitojaan, jotta saisi ylennyksen.

Photobucket

Ei hän kuitenkaan malttanut sitä kauaa pelata, kun hän jo pian hyppeli olohuoneen uudella sohvalla. "Minä olen niin onnellinen! Wuhuu! Minulla on maailman kaunein ja ihanin nainen! Voiko tämä tästä vielä parantua!!?" Kim hehkutti ja hyppeli vimmatusti sohva rytkyen.

Photobucket

Adrienna oli herännyt ja meni olohuoneeseen. Kimin syödessä ruokaa, Adriennan vatsaa alkoi polttamaan todella kipeästi. "Aih, au au auuu.." Adrienna voivotti hieroen vatsaansa. Oliko tämä tavallista vatsatautia vai jotain muuta?

Photobucket

Adriennan oli mentävä hetkeksi makuulle polttojensa takia. Pian Kim tuli hänen viereensä lukemaan kirjaa Kreivi Capulasta. Adrin poltot helpottivat, ja häntä alkoi huvittamaan, kuinka keskittyneesti Kim luki kirjaa. Yleensä hän hädin tuskin edes koski kirjoihin. Ehkäpä Adriennalla oli häneen tuollainenkin vaikutus! :D

Photobucket

Kesken lukuhetkien Kim oli salaperäisesti kehottanut Adriennaa pukemaan juhlapukunsa päälle ja tulemaan terassille 5 minuutin kuluessa. Adrienna hieman hämmästeli Kimin kehotusta, mutta teki työtä käskettyä. Terassilla Adriennaa odotti ihanaakin ihanempi yllätys! Kimillä oli kädessään sormus, joka sitoisi heidät yhteen koko elämän ajaksi.

Photobucket Photobucket Photobucket

Niin he menivät naimisiin heidän terassillaan kauniina kesäyönä, jolloin tähdet hehkuivat taivaalla ja heinäsirkat sirkuttivat soittoaan.

Photobucket

Sisällä he juhlistivat tapahtunutta hääkakulla, jonka esimaistajana sai toimia Kim! ;P

Photobucket

Yön pimeillä hetkillä he tanssivat monta tuntia, ja nauttivat toistensa seurasta täysin rinnoin! Ilta tulisi jäämään ikimuistoiseksi! Näin suvumme aloittaja Adrienna Cartelli nai miehekseen Kim Pihlavan, jolloin hänestäkin tuli Kim Cartelli!

(Kuten varmaan huomasitte, olin laittanut Kimin vahingossa naimaan Adriennan, jolloin Adriennankin sukunimeksi tuli Pihlava :S.. Mutta, eipä se mitään, pelaan pelin tuohon asti uudestaan, joten seuraavan osan ilmestymiseen VOI mennä hitusen aikaa :P)

Jatkuuko perheen onni, vai lässähtääkö parisuhde nopeaan? Mistä johtuivat Adriennan kovat vatsanpoltot ja pahoinvointi?

Nämä kaikki saat selville ensijaksossa, joka ilmestyy jonkin ajan kuluttua! :D