Photobucket

Kimin ja Adriennan edellisiltaiset juhlimiset olivat venyneet pitkiksi ja sen huomasi Kimistä. Hän oli rättiväsynyt herätessään ja kaiken lisäksi hänellä oli kaamea krapula.. 

Photobucket

Adrienna oli nukkunut yönsä varsin hyvin ja oli herätessään mennyt suorinta tietä kasvimaalle, jonka olin saanut heille värkättyä viimeisillä rahoilla. Ikkunasta huomaa, kuinka Kim juuri heräsi ja tallustaa keittiöön aamupalalle.

Photobucket

Adrin kylvettyä kaikki tomaatinsiemenet kasvimaalle, hän meni keittiöön katsomaan kultaansa. Kim polvistui Adrin eteen ja luritteli hänelle kauniin rakkauslaulun. "Oi mompetita miiii, olet niin kauniiiis!.." Kim sai hoilattua. Adrienna oli hyvin otettu laulusta! ;P

Photobucket

Kimin mentyä töihin, Adri alkoi siivoamaan heidän taloaan. Mitä isompi talo, sen suurempi työ siivotessa. Näinhän se oli, vaikka heidän talonsa ei vielä ollut jättimäinen, mutta silti työtä tuntui riittävän liiaksikin.

Photobucket Photobucket

Varsinkin suihkut osasivat olla hermoa raastavia! >:/

Photobucket

Adriennaa kotityöt väsyttivät ja muutenkin hänen olonsa ei ollut aivan normaali. Hän poti inhottavaa pahoinvointia sekä vatsanvääntöjä. Oliko hän syönyt kenties jotain pilaantunutta?

Photobucket

Aina töistä tultuaan Kim tarkisti laskut ja maksoi ne hetimmiten, koska ulosottaja olisi viimeinen jonka hän haluaisi taloonsa!

 Photobucket

Illalla nuorella parilla oli aikaa viettää aikaa yhdessä. He pitivät kasvimaalla hyörimisestä, joskin karkoittaja leppäkertut sattuivat olemaan välillä äkäisiä ja saattoivat tehdä äkillisiä yhteishyökkäyksiä Adria tai Kimiä kohden! Silloin oli nauru kaukana! :o

Photobucket

Joka aamu Kim joutui lähtemään töihin hankkimaan pariskunnalle elantoa. Adri hyvästeli Kimin aina iloisesti ja toivotti tälle tuotteliasta työpäivää. "Hei hei kulta, illalla nähdään!"

Photobucket

Yksin kotona ollessaan Adri tykkäsi ratkoa ristisanatehtäviä. Hän oli niissä erittäin huono, mutta saipahan ajan kulumaan niitä miettiessä! :P "Hmm.. Mikä on Harja Talosen tyttären äidin nimi?.. Eihän näitä osaa Erkkikään!!" Adri pingotti.

Photobucket

Kim palasi lähes joka päivä töistä hyvillä mielin ja saattoi hieman pullistellakin työllään. "Kuka on kunnanhallituksen puheenjohtaja? kuka?! KUKA?!" Hän rehvasteli näyttäen hauistaan.

Photobucket

Adriennan ruokahalu oli kasvanyt lähiaikoina yli nelinkertaiseksi! Hän saattoi syödä aamupalaksi jopa viisi murolautasta ja kahvia ehkä n. neljä kuppia. Yleensä syödessään hän mietti vauva-asioita. Hänelle oli iskenyt hirveä vauvakuume ja oli miettinyt erilaisia vaihtoehtoja vauvan hankinnasta. Pitäisikö hänen adoptoida lapsi? Niin monta lasta oli orpona ympäri maailmaa! 

Photobucket

Lopulta Adri oli luopunut adoptio-hankkeesta ja keskittynyt työhön käymiseen. Hänen oli myös tehtävä osansa rahan hankinnassa.

Photobucket

Työhön keskittyminen ja paneutuminen oli tuottanut tulosta ja Adri oli saanut ylennyksen ensihoitajasta sairaanhoitajaksi! Palkka oli parempi, mutta ei vieläkään tarpeeksi hyvä..

Photobucket

Kim oli huomannut Adrin muuttuneet tavat. Ruoka oli lähes aina lopussa kun Kim tuli nälissään. Rahaa kului ruoan hankintaan suuria määriä. Mikä Adria oikein vaivasi? Kim alkoi olla hyvin huolissaan vaimostaan! 

Photobucket

Kimin ja Adrin töissä ansatuilla rahoilla olin onnistunut rakentamaan heille viihtyisän terassin, johon pääsi heidän makuuhuoneensa kautta. Belladonna poukamassa aurinko porotti täydeltä taivaalta useimmiten, jolloin auringonotto oli simeille mielekästä puuhaa.

Photobucket Photobucket

Eräänä iltana Adri poti jälleen pahoja vatsakipuja ja pahoinvointia. Hän oksenteli läpi illan, välillä olo helpottaen välillä ei.

Photobucket

Sinä yönä Adri oli noussut ylös sängystä tuntien outoo tutinaa vatsassaan. Hetken ihmetellessään vatsa pomppasi yhtäkkiä suuremmaksi! "Ooooh! Tästä ne pahoinvoinnit siis johtuivat, minähän olen raskaana!?" Adri katseli ymmällään pallomaista vatsaansa.

Photobucket

Adri kävi kylpyhuoneessa tekemässä raskaustestin, joka osoitti Adrin todella olevan raskaana! Hän meni olohuoneeseen vatsaansa hieroen. "Kuuuuultaaa! Herätys, tulehan käymään täällä! Olen olohuoneessa!" Adri huusi innoissaan Kimille. Kim laahusti unisena olohuoneeseen. "Herranpieksut!! Mitä sinun vatsallesi on tapahtunut?!" Kim huusi suu pyöreänä kädet ja kädet ylhäällä ihmetyksestä. "No jaa, minä odotan sinulle vauvaa! Kuvittele, me saamme lapsen!!" Adrienna kertoi innoissaan.

Photobucket

Kim oli hetken ihmetyksen jälkeen aloittanut tehdä tuttavuutta mahan asukille. Kim hieroi hellästi Adrin vatsaa. "Uzububuu!" Kim lässytti vatsalle. "Täällä isi veikko ja mami!" Kim lörpötti. Adri tunsi itsensä tärkeäksi ja aikoikin huolehtia, että vauva saisi vatsassa kasvaa rauhassa.

Photobucket

Nuoripari kävi sohvalle istumaan ja kuhertelivat kuin vasta tavatessaan. Molemmat olivat hyvin innoissaan tulevasta vauvasta ja ajatuksesta, että heistä todella tulisi vanhempia! He tunsivat jo nyt täydellistä ylpeyttä tulevasta lapsestaan! :)

Montako lasta Kim ja Adri lopulta saavat? Säilyykö heidän rakkautensa samana vauvan syntymisen jälkeen?

Uutta jaksoa pukkaa taas joku päivä, ellei jo huomenna! ;D