Photobucket

Huomasinkin etten ole esitellyt Kimiä vielä kunnolla, joten tässä pienimuotoinen esittely! :) Kimin horoskooppi on Kaksonen ja hän on mammonatavoitteinen. Kim ihannoi naisia jotka meikkaavat ja omistavat vaaleat hiukset (Adrilla tosin punaiset, mutta rakkaus loistaa kaikesta huolimatta!). Kim inhoaa harmaita hiuksia ja toivookin ettei koskaan vanhenisi. Kimin haave on tulla ammattimaiseksi rikollisneroksi, mutta se ei tule valitettavasti onnistumaan.. Kim on sottaisa, ujo, vakava, hieman marisijakin mutta toimelias! :)

Ja sitten itse osaan! :)

Photobucket

Adrin vatsavaivat ja pahoinvointi oli helpottanut raskauden alkamisen jälkeen. Kaikki oli taas kunnossa ja odotus vauvan syntymisestä oli alkanut! "Kulta, tiedäthän että rakastan sinua? Lupaan huolehtia sinusta ja vauvasta parhaani mukaan! En antaisi tapahtua teille mitään pahaa, uskothan?" Kim vakuutteli Adrille jokaisena iltana ennen nukahtamista. "Minä uskon sinua kulta. Nukutaan nyt.."

 Photobucket

Ilma oli kylmennyt Belladonna poukamassa huomattavasti. Talvi oli jo aivan ovella. Vielä ennen lumen tuloa Adrin ja Kimin oli huoliteltava pihan pensaat, jotta ne voisivat jatkaa kasvamista taas keväällä.

Photobucket

"Oho! Pikkuinenhan potkii jo!" Kim sanoi hieroen Adrin vatsaa. "Ihanko totta? Taitaa tulla pikkuinen isäänsä.." Adri iski silmää. ;) (Huomatkaa, että olen vaihtanut Adrin asua! Asu on hänen äitiysvaate)

Photobucket

Kimiin oli alkanut iskeä epäilyjä siitä, mahtaisiko hän olla uudelle tulokkaalle hyvä isä? Useaan otteeseen hän pohti vauvaa syvällisesti, mutta pikkuhiljaa alkoi uskoa piileviin kykyihinsä olla isä.

Photobucket Photobucket

Adri oli alkanut kuntoilla ja venytellä. Hän oli lukenut vauva-lehdestä, että tulevan äidin piti pitää kunnostaan hyvää huolta ja venytellä aina kun saattoi. Adri oli aloittanut siltä seisomalta kuntoilemisen ja joka aamuisen venyttelemisen.

Photobucket Photobucket

Belladonna poukamaan oli vihdoin saapunut talvi. Lunta oli tupruttanut päivän aikana tuutin täydeltä jolloin Kim ja Adri olivat päättäneet rakentaa etupihalle lumiukon. Lumiukko valmistui yhteisvoimin, jonka jälkeen pieni hellimis tauko oli paikallaan! :D 

Photobucket

Sinä samaisena iltana Adriennan vatsa kasvoi isoimpiin mittoihinsa! Vauva syntyisi ihan lähipäivinä, joten...

Photobucket

... päätin rakentaa pikkuiselle oman huoneen jo valmiiksi. Se on melko pieni, mutta ei vauvakaan kovin suuri ole :).

Photobucket

Pikkuisen omaan huoneeseen pääsee keittiötä vastapäätä olevasta ovesta.

Photobucket

Kim oli alkanut olemaan koko ajan valmiusasemissa, koska synnytys saattoi alkaa koska tahansa. Adrin mentyä nukkumaan, Kim kävi makuulle tämän viereen ja alkoi lukea jälleen Kreivi Capulan elämänkertaa.

Photobucket

Tosin aina hän ei voinut olla Adrin läheisyydessä, koska raskauden vahtimisesta huolimatta Kimin oli käytävä töissä. Se oli hänen velvollisuutensa perheen ainoana miehenä. Toki Adri kävisi myös töissä, mutta näin raskaana se tulisi olemaan hyvin raskasta.

Photobucket

Kasvimaan tomaatit olivat kokeneet takaiskun lumen sataessa niiden päälle. Tomaatit olivat onneksi kerinneet kypsyä, jolloin Kim päätti poimia ne saman tien. Niistä ei tullut hirveän laadukkaita, mutta saivat he silti 60 simoleonia per sato.

Photobucket

Päivät kuluivat ja Kim alkoi olla jo kärsimätön vauvan suhteen. "Hei kulta, koska se vauveli syntyy? En malttaisi enään kauaa odottaa?.." Kim kyseli. "Itseasiassa, minusta tuntuu että synnytys on hyvin lähellä. Vauva potkii vatsassa jo siihen malliin, että synnytykseen ei voi mennä enään kauaa.." Adrienna arveli.

Photobucket

Odotuksen jännitystä he helpottivat pienellä muhinointi hetkellä olohuoneen sohvalla.

Photobucket Photobucket

Muhinointi tuokio keskeytyi, koska Adri alkoi tuntea kipeitä supisteluja alapäässään. "KULTAAA!!! NYT SE ALKAAA!! AIJAIJAIJA OI OI!!..." Adrienna huusi kovien kipujensa takia. Kim ei voinut muuta kuin hyppiä kauhuissaan Adrin edessä ja puhua tälle rauhoittavia, vaikka hän itse olisi tarvinnut niitä melkein enemmän.

Photobucket

Synnytys oli hetkessä ohi ja heille syntyi kaunis... kaunis... TYTTÖ!! Wuhuuu! Olinkin halunnut heille tyttöä! ^^ ! Kim alkoi heti lässyttää pikkutytölleen, joka sai nimekseen Neela. "Uzububuu, pikku kuramoottorini.." Kim lässytti Adrin kannatellessa pientä Neelaa.

Photobucket

Tyttö oli perinyt isänsä hiustenvärin ja äitinsä silmät. "Pikkuiseni, oma ihana pikkuiseni.." Adri jutteli Neelalle rauhoittavaan sävyyn. Neela vaikutti virkeältä ja terveeltä tytöltä! :)

Photobucket

Tyttö kun oli, Neela sai kauniin vaaleanpunaisen sisustuksen huoneeseensa. Huoneesta tuli mielestäni todella nätti! :)

Photobucket

Hetken vauvaa hellittyään Adrienna kutsui Kimin paikalle. "Kulta, ota sinä Neela syliin, minun pitää hieman venytellä selkääni.." Adrienna hieroi selkäänsä. Ensimmäinen synnytys oli ollut Adriennan selälle kivulias hetki. "Tuota, en tiedä osaanko, mutta.." Kimin epäröinnistä huolimatta Adrienna ojensi Neelan Kimin käsivarsille. "Juuuri noin, tue päätä kädelläsi.. noooin, hyvinhän se menee!" Adrienna sanoi kannustavasti.

Photobucket

Kim huomasi ettei vauvan syliin ottaminen ollutkaan vaikeaa. Hän helli vauvaa ja leperteli tälle kaikenlaisia ihanuuksia.

Photobucket

"Isi laittaa Neelan nyt kehtoon.." Kim jutteli Neelalle asettaessaan tätä pinnasänkyyn.

Photobucket

"Isi ja äiti on todella ylpeitä pikku Neelasta.. juu juu.. ei ole mitään hätää. Isi on ihan lähellä.." Kim puheli rauhoittavalla äänellään. Neelan vatsa tuntui pehmeältä ja mukavan lämpöiseltä.

Photobucket

"Kulta, meillä on kaunis ja terve lapsi..." Kim sanoi ylpeästi Adriennalle silittäen tätä poskeen. "Niin, hän on kaunis ja ihana.. Mutta, minusta tuntuu että hänelle pitäisi hankkia pikkuveli- tai sisko..". Adrienna pohti. Jokatapauksessa, heidän päivänsä sai parhaan mahdollisen päätöksen :)

Mitä Kim tuumaa Adrin ideasta hankkia lisää lapsia? Osaavatko Adri ja Kim hoitaa pikkuista? Miten heidän käy, kun Neela kasvaa hiljaisesta vauvasta konttaavaksi taaperoksi?

Ensijaksoon! :D Ai niin, ja vielä piti mainita lataamastani nimihackista! Mizyka, kysyit mihin se pitää asentaa ja toimiiko se pelissäni.. Noh, kysyin asiasta radon foorumista, ja kerrottiin että se puretaan ihan normaalisti downloadseihin! :)