Photobucket Photobucket

Adrienna ja Kim olivat tosiaan päätyneet siihen tulokseen, että Neelan oli saatava lisää sisaruksia. Tämä täytäntö otettiin heti käyttöön makuuhuoneen puolella.

Photobucket Photobucket

Kimin ja Adrin arki oli nyt vauvasta huolehtimista. He vuorottelivat aina tietyn välein, koska vauvan hoitaminen ei ollut kaikista helpointa puuhaa. Adrienna joutui hoitamaan silti vauvaa useammin, koska Kim kävi töissä harvase päivä. Silti molemmat nauttivat pienokaisensa hoitamisesta täysin rinnoin.

Photobucket

"Aiiih, taasko tämä alkaaaa...!" Adrienna voivotteli kylpyhuoneessa. Hänellä oli alkanut samat oireet kuin viime raskauden alkuaikoina. Tämä siis tarkoitti luultavasti sitä, että Adrienna oli raskaana.

Photobucket

Kim oli ottanut tavoitteeksi yletä urallaan. Kapunginhallituksen puheenjohtaja oli toki suhteellisen hyvä palkkainen työ, mutta nyt kun ruokittavia suita tulisi olemaan tulevaisuudessa enemmänkin, olisi korkeamman ammatin palkka parempi. "No nyt alkaa homma rullaamaan!" Kimillä välähti, kun hän laittoi taitojen nopeutus vempeleen päähänsä. Taustalla Adrienna opiskeli lasten kasvatuksen saloja.

Photobucket

Ihan lähipäivänä Adrin vatsa odotetusti pomppasi. Hän oli ostanut itselleen jälleen uuden äitiysvaatteen. "Jaahas, taitaapa olla niin että tähän perheeseen syntyy seuraavaksi pikku poika..." Kim arvioi tunnustellessaan Adrin vastaa. "Kyllä siellä sen verran jo potkitaan, vaikka onkin vasta niin alkuvaiheella.." Kim totesi tietävästi. Adri hymähti Kimin tietoiskuille.

Photobucket

Adri piti huolta pienestä esikoisestaan aina kun Kim raatoi töissä. Neela oli kaikinpuolin iloinen ja virkeä lapsi ja nautti etenkin kylpemisestä lämpimässä vedessä.

Photobucket

Välillä päivät tuntuivat yksinäisiltä Kimin ollessa töissä ja Adri päättikin kutsua kaverinsa kylään (en valitettavasti muista nimeä). Jutellessaan olohuoneessa Adri kertoi odottavansa jo toista lastaan ja että epäröisi miten jaksaisi kahden lapsen kanssa. "Minä olen aina tuuminut että sinä jos kuka olet äiti-tyyppiä ja olenkin aivan varma että tulet pärjäämään!" Adrin kaveri vakuutti. Ehkä asia sitten olikin niin.

Photobucket

Neelan syntymäpäivät lähestyivät. Adrienna helli tyttöään minkä kerkesi. "Uzububuu... Neelalla on kohta synttärit, eikös juu?"

Photobucket

Kim ansaitsi työssään jälleen sievoisen summan, joka laitettaisiin säästöön seuraavaan asuntoon, joka olisi pian rakennettava uusien perheenjäsenien takia. Heidän tämänhetkinen asunto oli melko pieni, joten rakennustyöt olisi aloitettava viimeistään seuraavan lapsen synnyttyä.

Photobucket Photobucket

Vihdoin koitti Neelan syntymäpäivä, jota vanhemmat olivatkin jo innolla odottaneet. Adrienna sai kunnian saattaa Neelan taaperoikään. "Ja nyt mamma puhaltaa.. Phuuuuuuh!" Ja kaikki neljä kynttilää sammui.

Photobucket

Neelasta tuli suloinen taapero! :) Hänellä on hieman leveämmät leukaperät kuten äidillään, sekä samanlaiset silmät. Kimiltä tyttö oli saanut ruskean hiusvärityksen. Neela sai kivan asun, joka sopii hänelle kuin nakutettu!

Photobucket

"No mutta kulta! Sinä olet entistä hehkeämpi! Taitaa äitiys sopia sinulle mainiosti!" Kim imarteli Adriennaa suudellen tätä kämmeneen. "No mutta Kim..." Adrienna punasteli. Neela katsoi vanhempiensa kuhertamista. Tyttö oli oikopäätä mennyt piirtelemään pikku askartelupöydälleen.

Photobucket Photobucket

Neela rakasti piirtämistä tai oikeastaan väriliitujen pureskelemisesta ja nallella leikkiminen oli hauskaa, tosin jos nallen korvan pureskeluakaan voidaan kutsua leikkimiseksi ;P.

Photobucket Photobucket

Kim oli päättänyt ottaa kävelyn sekä potalle opettamisen vastuun hartioillensa. Opettaminen sujui kohtalaisen vaivattomasti. Neela vaikutti erittäin fiksulta tytöltä ja kuuntelikin aina tarkasti isukin ohjeita kun hän istui potalla.

Photobucket

Oppiminen oli raskasta niinkin pienelle tytölle kuin Neela ja pienet päikkärit olivat aina välillä tarpeen. Huomatkaa tytön pienet pisamat poskilla ja nenällä :) Perinyt ne äidiltään! :D 

Photobucket

Päivien kuluessa Adriennan vatsa pomppasi jälleen. Nyt se oli jo niin iso, että synnytys alkaisi piakkoin.

Photobucket Photobucket

Adrienna opetti Neelalle puhumisen salat. Tytön ensimmäiseksi sanaksi paljastui syöttötuoli, joka oli suhteellisen pitkä sana ensimmäiseksi sanaksi. "Ooh! Sanoiko Neela syöttötuoli?.." Adrienna oli myöskin hieman hämillään ensisanasta!

Photobucket

Viikkojen vieriessä oli Neelan aika vihdoin kasvaa lapseksi. Tyttö oli oppinut kaikki tarvittavat taidot tulevaisuuttaan ajatellen. Kim ja Adrienna seurasivat kasvua hurraten vieressä.

Photobucket

Neelasta kasvoi todella lupaavan näköinen tyttö! Todella suloinen! Neela aukaisi saparonsa ja jätti hiuksensa auki. Taustalla näkyy Neelan uutta huonetta, jonka sisustin oranssilla ja violetilla. Tyttö piti huoneestaan :).

Photobucket

"Tuollako se minun pikkuveikka elää? Miksi se siellä on? Onko se ujo?" Neela kyseli Adriennalta kosketellen tämän vatsaa. "Katsos kun vauvat elää siellä jonkin aikaa ja sitten ne syntyvät. Eivät ne ujoudesta johdu." Adrienna naurahti Neelan kommentille.

Photobucket

Perhe päätti pitää pienen kokouksen. "Kim, nyt kun Neelakin on jo kasvanut isommaksi ja hän alkaa käydä koulua ja kun kohta syntyy meille uusi vauvakin, eikö meidän olisi aika muuttaa, tai ainakin laajentaa taloamme?" Adrienna ehdotti. "Se olisi kyllä tarpeellista juu.. Olen saanut töistäkin mukavia bonuksia, joten eiköhän se rakennus onnistuisi!" Kim vastasi hymyillen vaimolleen.

Photobucket

Neela oli saanut syntymäpäivälahjaksi viulun. Tyttö soittikin sitä sisukkaasti, vaikka alku olikin pelkkää vinkunaa. Hetken päästä se kuitenkin muuttui jo paljon paremmaksi luovuuspisteiden noustessa ylöspäin.

Photobucket

Tässä vielä Cartellien onnellinen perhe :)!

Onnistuuko talonrakennus ja syntyykö seuraavasta vauvasta todellakin poika?

Sen näette seuraavassa jaksossa! :D Ja toivoisin kommentteja, koska ne todellakin piristävät!