Photobucket

Cartellit olivat siis päättäneet muuttaa isompaan asuntoon, koska he kärsivät tilanpuutteesta. Heidän saapuessa uuden asuntonsa tontille, Adriennan synnytys käynnistyi yhtäkkiä ja arvaamatta! "Aaaiih! Miksi juuri nyyyyyyt!!" Adrienna voivotteli tuskissaan. "Äiti kestä, kestä, kestä!" Neela kannusti äitiään Kiminkin kauhistellessa vieressä.

Photobucket

Synnytys onnistui ja heille toden totta syntyi POIKA!! :D "Mitäs minä sanoin?! Siitä tuli poika!!" Kim ulvoi vieressä taputtaen käsiään. Adrienna tyytyväisenä kannatteli heidän poikaansa, joka sai nimekseen Sebastian.

Photobucket

"Katsokaas minun perhettäni! Jälleen yksi hieno jälkeläinen sukuumme!!" Kim hehkutti. Hän oli innoissaan poikalapsesta. Neela teki tuttavuutta pikkuveljeensä puhuen tälle hauskoja. 

JA SEURAAVAKSI UUDEN TALON ESITTELYÄ! 

Photobucket

Heidän uusi talonsa on mielestäni hieman italialaistyylinen matalarakennus, jonka pihalle sain värkättyä pienen leikkipaikan.

Photobucket

Takapihalla terassi, josta kauniit maisemat merelle. Terassille pääsee Kimin ja Adrin makuuhuoneesta.

Photobucket

Ja tässä talon pohjapiirrustus. Vasemmalla alakulmassa on vielä tyhjä huone, joka on varattu vielä mahdolliselle jälkeläiselle.

Photobucket

Pääovesta astuttaessa tulee tällainen näkymä. Huoneen keskiosassa olohuone ja perällä keittiö sekä ruokailutila.

Photobucket

Vasemmalle katsottaessa tulee näkyviin pienehkö työtila. Oikealla näkyvästä ovesta pääsee 2. kylpyhuoneeseen.

Photobucket

Oikealla ovat ovet, joista ihan oikeanpuoleisesta pääsee Sebastianin makkariin, keskeltä 1. kylpyhuoneeseen ja vasemmalta Adrin ja Kimin makkariin.

Photobucket Photobucket

Tässä vielä lähemmin ruokailutilaa ja keittiötä.

Photobucket

Tämän näköistä on, kun katsoo keittiöstä pääovelle.

Photobucket Photobucket

Tässä Neelan Hello Kitty makkari. Tavallisen työpöydän sijasta annoin Neelalle pienen askartelupöydän, joka sekin Hello Kittyä! :D

Photobucket Photobucket

Tässä Cartellien molemmat kylpyhuoneet. Vihreä ja sininen. :P

 Photobucket

Kimin ja Adrin makkari on melkoisen moderni, mutta tykkään siitä itse kovasti! :) Ovesta pääsee terassille.

Photobucket

Ja vielä viimeisenä, muttei vähäisimpänä, Sebastianin makkari. Teemana on halinalle :)

JA TARINA JATKUU...

Photobucket

Neela oli juossut suoraa tietä omaan huoneeseensa ja ihastellut sen ihanuutta! Tätä tyttö oli juuri halunnut. Neela oli löytänyt vaatekaapistaan uuden asusteenkin, joka pukee tyttöä paremmin kuin edellinen!

Photobucket

Adri suunnisti keittiöön ruokkimaan pikku Sebastiania. "Onko Sebsun nälkä, niih.."

Photobucket

"Pidätkö uudesta makkaristasi?" Kim kysyi Neelalta tämän leikkiessä veneellä. "Pidän! Tämä on ihan huippu!"

Photobucket

Adrienna vei väsyneen Sebsun nukkumaan uuteen makkariin.

Photobucket

Kim oli mennyt heidän makuuhuoneensa rentoutumaan ja miettimään päivien menoa. Adrin laitettua Sebastianin nukkumaan, hänkin suunnisti makuuhuoneeseen.. ;) "On tämä kyllä upea asunto, täytyy myöntää.. Mutta jotenkin minusta tuntuu että jotakin vielä puuttuu..." Adrienna iski silmää. Kim arvasi mitä Adri tarkoitti.

Photobucket

He tahtoivat saada vielä ainakin yhden lapsen! Samalla saatiin testattua uutta parisänkyä, joka osoittautui todella kestäväksi!

Photobucket

"Minä niin toivoisin kaksosia.." Adrienna huokaili. "Voi kulta, niin minäkin.." Kim huokaili myös. 

Photobucket Photobucket

Neela oli iloinen leikkikentästä, jossa hän saikin ansaittua nopeasti monta kuntopistettä.

Photobucket

Kim piti kovasti Sebastianista ja oli tähän todella kiintynyt. "Sebsu on isin poika, eikös juu?"

Photobucket

Neela oli väsynyt päivän meinoista ja leikkikentällä leikkimisestä, joten hän päätti mennä nukkumaan.

Photobucket

Iltapäivällä pariskunta kokoontui paahdettujen leivonnaisten äärelle. He juttelivat elämäntilanteestaan ja töistä. "Nyt minäkin voin aloittaa työssä käymisen. Työpaikalta onkin soiteltu ja kyselty koska taas menen töihin. Minulle kerrottiin myös että sairaalassa etsitään uutta lääkäriharjoittelijaa.. Minulla voisi olla siihen hyvätkin saumat.." Adrienna mietiskeli Kimin kanssa. "Meidän on sitten palkattava lastenhoitaja.." Kim vastasi.

Photobucket

Neela oli innostunut oppimaan erilaisia asioita siivouksesta, mekaniikasta ja ruoanlaitosta. Joskus hänelläkin olisi ihana perhe jolloin nämä taidot tulisivat olemaan tarpeen.

Photobucket

Sebastian sai isänsä ihonvärin, mutta jälleen kerran Adriennan valloittavat silmät olivat siirtyneet hänen lapselleen.

Photobucket

Neela ei ollut vielä oppinut lukemaan, joten hän sai usein kuulla tarinoita isänsä lukemana. "... ja niin tuhkimo eli elämänsä onnellisena loppuun saakka." Tuhkimo oli Neelan ehdoton suosikki.

Photobucket

Adrienna oli alkanut voimaan taas pahoin, joka vahvasti viittasi uuteen raskauteen.

Photobucket

Silti hän päätti mennä töihin, koska ylennys lääkäriharjoittelijaksi oli niin kutkuttava.

Photobucket

Kim oli töissä käydessään satuttanut kätensä, koska oli vääntänyt kättä ylemmän johtajan kanssa. "Äh, saakutti.. Vielä minä hänet voitan.. Auh.." Käsi oli turvonnut kauttaaltaan.

Photobucket

Aamulla oli Neelan aika aloittaa koulunkäynti. Adri ja Kim olivat antaneet tälle kannustavat suukot, jonka jälkeen Neela lähti hyvän tuulisena kouluun.

Photobucket

Talouteen palkattiin lastenhoitaja, joka osoittautui melko epäpäteväksi, koska joskus hän jätti Sebastianinkin makaamaan lattialle tämän likaisissa vaipoissa. Hö! Mainioita nuo lastenhoitajat. >:/

Photobucket

Adriennan oli tosiaan kannattanut lähteä töihin, nimittäin lääkäriharjoittelijan paikka oli hänen! Palkka oli huomattavasti parempi ja mukavampi kuin edellinen. "Hahaa! Minä sain sen! Juhuu, olen lääkäriharjoittelijaaa!" Adrienna kailotti naapurustolle.

Photobucket

Ajan kuluessa Adriennan masu oli pompannut ja hän odotti taas lasta. "Tule kaksoset, tule kaksoset.." Kim mumisi hellien Adrin vatsaa.

Photobucket Photobucket

Ensimmäinen koulupäivä oli ollut mukava ja Neela oli saanut ensimmäiset kotiläksyt tehtäväksi. Hän oli pyytänyt isänsä apuun. "Äääh! Isiii, onko mun pakko tehä näitä?..." Neela aneli, mutta turhaan. Kotiläksyt oli tehtävä.  

Photobucket Photobucket Photobucket

Läksyjen jälkeen Neela hyppeli jälleen leikkimään leikkikentälle. Hän laski liukumäestä ja satutti hieman takapuolensa laskeuduttuaan kovalle maalle. "Herran jestas! Ei kai sinuun pahasti sattunut!?" Adrienna sattui kulkemaan juuri pihassa, kun huomasi Neelan voivotellen takapuoltaan. Kaikki oli kuitenkin ihan hyvin.

Photobucket Photobucket

Pian oli Sebastianin aika kasvaa isoksi. Tälläkertaa Kim saatteli vauvelin taaperoikään. "Ja nyt iskä puhaltaa phuuuuuuuhh!" Adri ja Neela juhlivat vierellä.

Photobucket

Sebastianista tuli ihan mielettömän suloinen! Nuo hiuksetkin sopivat sille ihan mainiosti! ^^

Photobucket

"Oooh! Äiti, ihan kuin minä olisin kuullut vatsasi puhuvan!" Neela hämmästyi ja kuunteli korva tarkkana Adrin masua. "Jaahas, no se taisi kyllä olla tosiaan minun vatsani ja se taisi murista, minulla kun sattuu olemaan kova nälkä." Adrienna nauroi, Neelakin myös.

Photobucket

Syötyään Adrienna kahmaisi Sebastianin syliinsä. Adri vaihtoi Sebastianille hienommat vaatteet. Oi vitsi se on söpö! ^^

Photobucket Photobucket

Kim oli päättänyt jälleen opettaa taaperolle taitoja. Ensiksi oli kävelytaidon opettelu, sitten potalla käynti. Molemmat sujuivat hienosti. Adrienna opettaisi Sebastianille puhumisen salat sekä lastenlorun.

Photobucket

Oppiminen oli todella raskasta. :D Hihii, Sebsu näyttää niin tyttömäiseltä tuossa pyjamassa.

Photobucket

Aamulla perhe kokoontui yhteiselle aamupalalle.

Photobucket

Kimillä oli tänään tärkeä työpäivä edessä. Hänen ylennyksensä olisi hiuskarvan päässä! Hänen pitäisi voittaa ylempi johtaja kädenväännössä, jotta saisi ylennyksen.

Voittaako Kim kädenväännön ja saako hän ylennyksen? Syntyykö perheeseen kaksoset, vai pelkkä tyttö tai poika?

7. osa tulossa lähiaikoina!! :D Ja todellakin toivoisin, että jättäisitte jälkenne kommentteihin lukemisenne jälkeen! :) KIITOS! :D