Photobucket

Neela oli päättänyt mennä rohkeasti juttelemaan isänsä kanssa opiskeluistaan. Mutta kannattiko se sittenkään? "Hei faija kuule, kun mä niin tahtoisin lähteä sinne kampukselle.. Siä voisin olla rauhassa ja opetella olemaan itsenäisesti ja muutenkin, pääsisin opiskelemaan paremmin!" Neela vakuutteli ärtyisää Kimiä. "Minä olen henkilökohtaisesti edelleenkin sitä mieltä, että kampus ei ole sopiva paikka sinulle, eikä kenellekkään muulle tässä perheessä. Se on päätökseni! Opiskelet opiskelusi täällä!" Kim sanoi tiukasti.

Photobucket

"No mutta, antaisit mun edes yrittää?! Jos en pärjää siellä, tai jotain sattuu, palaan heti takaisin! Faija pliiis?!..." Neela sepitti sinnikkäästi Kimin tuijottaessa eteenpäin televisioon.

Photobucket

"Sanoin jo, miten asiat on, eikä tästä enään puhuta!" Kim sanoi todella tiukasti ja lähti kävelemään makuuhuoneeseen. Neela järkyttyi. Ei hän osannut ajatella että isä ottaisi asian niin vakavasti...

Photobucket Photobucket

Kim oli alkanut viettää paljon aikaansa koneen ääressä. Silmä tarkkana hän tihrusti koneeseen monta tuntia päivässä ja unohti hieman velvollisuutensakin Evan kanssa. Mikä siellä koneessa oli niin kiintoisaa?

Photobucket

Neela oli alkanut sulkeutua omaan huoneeseensa lukien vain kirjoja. Kirjat kertoivat hyvin "ajankohtaisista" asioista, kuten. "Miten suhtautua pingottavaan isään?, Mitä ajatella kun kaikki menee poskelleen?". Kirjat olivat hyvin.. tuota.. mielenkiintoisia.

Photobucket

Välillä Kim kävi lepyttelemässä Neelaa. "Sinä saat ihan hyvän koulutuksen täällä paikallisessa koulussakin.." Kim vakuutteli rauhallisesti. "Mmm.." Neela oli vain mumissut ja jatkanut kirjan lukemista.

Photobucket

Eräänä päivänä Kim oli noutanut pihasta aamulehden, jossa oli varsin mielenkiintoisia asioita. Paljon taloja ja niiden esittelyjä...

Photobucket

(Anteeksi paljon noista ruuduista -_-'..) "Haloo? Hyvät naiset ja herrat! Olkaa hyvät ja astelkaa rauhallisesti pihallemme!" Kim leikki kuuluttajaa palatessaan kaupungilta puku päällä. Missä hän oli oikein ollut?

Photobucket

"Jaahas, no mitäs meidän iskällä on nyt asiaa?" Adrienna sanoi hieman leikkisästi kädet puuskassa. Neela ja Sebastian olivat hieman hämmästyneitä isänsä puvustuksesta ja kuulutuksesta. "Nyt on asia niin, että olen saanut isohkon palkka bonuksen töistä ja kävin tuossa ihan pikaisesti katsastamassa yhtä taloa ja päätin sitten ostaa sen! Ja kyllä, jouduin ottamaan hieman lainaa, mutta talo on aivan erinomainen ja myös aivan erinomaisella paikalla! Joten pakatkaahan kimpsut ja kampsut laatikoihin, sillä tämä perhe muuttaa NYT!" Kim selosti. Perhe oli aivan ällikällä lyöty!

Photobucket 

"No mutta kulta.. Sinä se osaat aina yllättää meidät!" Adri leperteli Kimille. "Te ette ansaitse kuin vain parasta! Ja asiassa on vielä yksi muukin yllätys, nimittäin psst..psst..." Kim kuiskasi Adrin korvaan. Neela ja Sebastian olivat aivan innoissaan. Neela pyöritti Sebastiania vimmatusti pitkin etupihaa.

Photobucket

Muuttoauto vei kaikki kamppeet uuteen taloon. Nyt talo oli valmis asuttavaksi. Mutta millainen talo se oli? "Jaahas, tässä se nyt on! Mitäs sanotte?! Aikas hieno eikö?!" Kim sanoi kerskuen. Kyllä, se oli kyllä hieno.

JA NYT SEURAA JÄLLEEN TALOESITTELYÄ JOKUSEN KUVAN VERRAN!...

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

(Ja taas ruudut, olkaa välittämättä! :)) Talo oli perinteisen kaunis omakotitalo, jonka etupihalla oli talon reunustoilla kauniita istutuksia, sekä perheen pienimmille välttämätön pieni leikkikenttä. Terassi on aivan ihanan kesäisen näköinen jossa sitten onkin sisäänpääsy taloon. 

Photobucket

Ovesta avautuva näkymä. Edessä vie käytävä läpi talon, joiden vasemmanpuoleisista ovista pääsee makuuhuoneisiin ja vasemmalta ruokailutilaan, keittiöön sekä perällä olevasta ovesta pieneen kylpyhuoneeseen.

Photobucket

Heti vasemmalle katsoessa näkyy olohuone, joka on sisustettu melko modernisti vihreällä ja tummalla. Matto antaa kivan piristyksen huoneeseen.

Photobucket

Seuraavana tulee sitten ruokailutila. Täälläkin on vielä paljon vihreää, -jota suosinkin paljon sisustuksessa- hieman bambuista teemaa.

Photobucket Photobucket

Ruokailutilasta pääsee keittiöön, joka on melko tilava, jossa on myös vihreää ja vaaleaa. Tasojen takana oleva seinä on tiilistä, joka tuo hauskan tunnelman keittiöön.

Photobucket Photobucket

Tässä Kimin ja Adriennan makuuhuone, uskokaa pois! :D Adrienna oli saanut tehtäväkseen sisustaa makuuhuoneen, joka sai sitten hieman naisellisemman ulkomuodon. Kim kuitenkin piti itsekin makuuhuoneesta, joten everythings allright! ;P

Photobucket

Pikku Evan makkari, jossa teippikehto (:P) ja muutenkin aikas leikkisästi sisustettu huone. Keinuhevonen ja hauskat eläintaulut tekee huoneesta hauskan!

Photobucket Photobucket

Mösjöö Sebastianin huone, joka on edelleen samoilla värilinjoilla kuin edellisessä talossaan. Huone on tosin nyt paljon isompi.

Photobucket Photobucket

Tässä pieni kylpyhuone, jossa saakin pöntöllä ollessaan kurkottaa vessapaperiin, mutta joo.. saavatpahan kylkilihakset kuntoilua, vai saavatko? :P Talouteen hankittiin myös pesukone.

JA TAKAISIN TARINAAN...

 Photobucket

"Hmm-m.. Jaa-a.. Kyllä tämä on oikein hyvä!" Adrienna todisti hieman tutkaillessaan taloa. "Hmm-m..Jep.." Nuoriso jatkoi Adrin sanoja. Kim hymyili leveästi, hän odotti salaperäisesti vielä sisälle menoa.. Tarkat lukijat varmaan huomasittekin jo, mitä erikoista talon esittelyssä oli ollut? ;) Jos ette, nyt se selviää...

Photobucket

Koko perhe tallusteli katsastamaan taloa sisältä päin ja asettumaan taloksi. Neela kiesi asunnon läpi, mutta palasi eteiseen hieman ihmetellen. "Onkohan tässä ny tapahtunu joku sekaannus? Meinaan eihän täällä ole mulle omaa makkaria? Missäs mä nyt oikein vietän yöni?" Neela pohti närkästyneenä. "Sinä vietät yösi kampuksella.." Kim sanoi salaperäisen rauhallisesti Neelan takaa.

Photobucket

"Mitäääh?! Oi ihanaa! Kiitos faija!! Kiitos!" Neela hyppi onnesta ja halasi isäänsä. Neela ei tarvinnut omaa makuuhuonetta, koska Kim oli järjestänyt hänelle jo opiskelupaikan kampukselta ja oli näin tahtonut yllättää tyttärensä. "Minä hieman ajattelin asiaa.. Toki minä inhosin kampusta, koska minulle.. noh.. sattui siellä mitä sattui.. Mutta onhan se niin, että sinä saat sen mahdollisuuden ja muistakin, että jos sinulle sattuu siellä jotain, tai muuten vain alat potemaan koti-ikävää, olet aina tervetullut takaisin ja että teemme sinulle oman makuuhuoneen tuossa tuokiossa!" Kim kertoi hieman ääni täristen, koska ei ollut kuitenkaan täysin innoissaan tyttärensä lähdöstä kampukselle. "Kiitos faija, oot paras!!" Neela sanoi onnellisesti.

Photobucket

Kim oli joutunut saman tien lähteä töihin. Neela sen sijaan rynnisti puhelimeen ja tilasi taksin, joka veisi hänet kampukselle. "Selvä, hieno juttu, ootan pihatiellä!" Neela sanoi taksikuskille.

Photobucket

Adrienna oli ollut sillä välin laittamassa Evaa kehtoon, kun oli kuullut Neelan hihkuvan eteisessä ja huutaen tulemaan etupihalle nopeasti. Adri teki työtä käskettyä. "Mamma laittaa Evan kehtoon ja tulee iiihan pian.. nooih.." Adri sössötti jonka jälkeen pinkoi etupihalle.

Photobucket

Siellä Neela seisoi jo taksin vierellä innoissaan posket hehkuen. "Vai niin, antoi isä sitten luvan lähteä kampukselle, hyvä niin! Mutta minun tulee ikävä, meidän kaikkien tulee..", "Äh! Älä sure mutsi! Voitte aina tulla käymään ja eihän meidän välimatka ole niin kauheen pitkä! Mun täytyy nyt lähtee!" Neela sanoi innoissaan. "Niin, kyllä.. Mutta pidä huoli itsestäsi ja olen aina puhelimella tavoitettavissa. Hei hei ja pidä hauskaa, mutta muistakin opiskella!" Adri sanoi hieman surullisesti mutta välittävästi. "Ei mulla tuu oleen hätää, heissan!" Neela heilutti ja meni autoon. Auto kiisi pois näkyvistä.

Photobucket

Sebastian oli juossut liian myöhään pihalle, kun auto oli jo kiitänyt tiehensä. "Äääh, mä myöhästyin!" Sebastian voivotteli. Sisko oli hänelle hyvin tärkeä.

Photobucket

Voivottelu vaihtui pian kuitenkin nauruksi, kun Adri oli tarjonnut pojalleen railakkaan keinumis tuokion. "Mennään vaikka huomenissa käymään siellä kampusella katsomassa Neelaa. Ei hän sieltä mihinkään karkaa!" Adri sanoi pojalleen, joka niin olisi tahtonut hyvästellä siskonsa. Sebastian ymmärsi ja oli iloinen. "Sitäpaitsi kohtahan sinäkin kasvat ja pääset myöskin kampukselle, mikäli tahdot."

Photobucket Photobucket

Samaisena iltana Sebastianin oli aika kasvaa. "Phuuuuuuh." Kynttilät sammuivat.

Photobucket Photobucket

Sebastianista kuoriutui äärettömän kivan näköinen nuori gentleman, (herrasmies) joka tahtoi säilyttää hiustyylinsä, mutta vaihtoi hänen sanoen hänen kuteensa hieman ikäänsä sopivammaksi.  

Photobucket Photobucket

Huone vaati välittömän sisustuksen, koska Sebastian oli kyllästynyt pienen pojan tyyliin huoneessaan, joka saikin nyt oikein nuoren miehen tyylisen sisustuksen. Bon Jovi juliste komeilee sivupöydän yllä, jota Sebastian fanittaakin täysillä.

Photobucket 

"Jaahas, koskahan meidän pikku-prinsessa mahtaa kasvaa?" Kim sössötti pikkuruiselle Evalle.

Photobucket

Ja pian olivatkin synttärit ja Evan oli aika kasvaa konttaavaksi taaperoksi.

Photobucket Photobucket

Evasta kuoriutui kasvaessaan kalju tytön tyllerö, joka sai sekä hius että vaate muutoksen. Eva sai kauniin ja pitkän palmikon. Adrienna kun oli hyvä letittämään hiuksia! Eva on horoskoopiltaan Kalat. Hän on siisti (5), menevä (7), toimelias (10), vakava (3) mutta todella kiltti (10).

Photobucket

Eva oli kiinnostunut puhuvasta pupu lelusta, jota vinguttikin kuin viimeistä päivää. Muu perhe seurasi Evan touhuilua vierestä.

Photobucket

Illan pimetessä perhe kävi nukkumaan, joskin Kim ja Adrienna viettivät makuuhuoneessaan heidän laatuaikaansa. Makuuhuoneen valosta päätellen! ;)

NYT PIIPAHDAMME YLIOPISTOLLE...

Photobucket Photobucket

Neela oli saapunut kampukselle ja hän oli päättänyt muuttaa hieman pukeutumistaan. Nyt hän näytti kauniilta nuorelta opiskelija naiselta.

OPISKELIJA-ASUNNON ESITTELYÄ...

Photobucket

(Äh, nuo ruudut :S..) Tässä pikku opiskelija-asunto ulkoa. Kim oli rakennuttanut sen aivan hänen lapsiaan ajatellen. Tuomari kun oli, hänellä oli suhteita kampuksen opettajiin ja muihin kampuksen vaikuttajiin, joten asunnon rakentamiseen ei kulunut niin kauheasti mammonaa.

Photobucket

Pienehkö keittiö ja rk-tila. Sopiva tuleville opiskelijoille.

Photobucket

Ja olohuone, jossa pääsee tutustumaan myös luovuuden saloihin. Mielestäni näyttää aika opiskelijamaiselta :)

Photobucket

Tässä tyttöjen makkari, joka on sisustettu punaisen eri sävyillä.

Photobucket

Kylpyhuone + WC.

Photobucket

Ja tässä Sebastianin tuleva makuuhuone, jossa myös tietokoneet opiskelua varten.

Photobucket

Neela oli äärettömän iloinen kämpästä ja koko kampuksella olemisesta! "WUHUU! Tää on ihan mieletön paikka!" Kyllä Neela vielä noin sanoo, mutta entäs sitten kun kunnon opiskelu alkaa? :D

Photobucket

Pian Neela tajusi kuitenkin, että hänen oli valittava pääaine opiskeluunsa. Hän soitti opettajain virastoon. "Haloo? No täällä Neela Cartelli, uusi kampuksen opiskelija. Tahtoisin valita pääaineen josta olisi hyötyä tulevaisuudessa sairaala-alalla, nähkääs tahdon vielä joskus sairaalan johtajaksi.. Ahaa.. joo joo.. just just.. Että on pakko sitten valita fysiikka vai?.. jaahas.. no tota.. No kyllä mä sen sitten otan, jos ei ole muuta vaihtoehtoa.. Juu, kyllä. Kiitos, hei!" Neela oli ollut hieman vastahakoinen fysiikan opiskelusta, mutta hän otti sen, koska hän todella tahtoi sairaalan johtajaksi vielä joku päivä!

Photobucket

Tohkeissaan kun oli, hän päätti alkaa heti kirjoittamaan loppututkintoa. "Hmm.. Niin mites se putoamiskiihtyvyys laskettiinkaan? Öööh.." Neela jäi pohtimaan ohimoita hieroen.

Näin päästiinkin jo yliopistolle, johon seuraavassa jaksossa Sebastiankin saapuu! :)

Miten elämä mahtaa sujua Cartelleilla kun Neela on poissa? Onnistuuko Neela väittelemään loppututkinto kirjoituksensa loppuun, vai tuleeko hänelle muuta menoa? Viekö opiskelu Neelan kaiken ajan, vai onko hänellä aikaa myös perheelleen?

Haa, sainpas sen väsättyä! :D Itseasiassa tämä osa oli ollut jo aikoja sitten kuvattuna tiedostossani, mutta kun olen tässä aika paljon nyt sairastellut, niin käynti koneella on jonkin verran viivästynyt. Mutta tässä se jakso nyt sitten oli, toivottavasti tykkäsitte ja kommentit tervetulleita, jälleen! ;)