Photobucket

Oli niin pakko laittaa tämä kuva ensimmäiseksi! On se niin söpsyliini tuo haisunäätä ^^ .. Ja nyt sitten tarinaan!

Photobucket

Sebastianilla oli lähipäivinä tulossa syntymäpäivät, joten Adrienna opetti hänelle vielä viimeisiä taitoja. Puhuminen alkoi hieman takkuisesti, mutta pian poika sanoi ensimmäisen sanansa, joka oli nalle.

Photobucket

Ja jännitys tiivistyy.. voittiko Kim johtajan kädenväännössä... tattarataaaa.... VOITTI! Kim yleni hienosti Belladonna poukaman tuomariksi ja palkka nousi jo melko reilusti yli tuhannen simoleonin. Adri oli iloinen miehensä ylennyksestä ja palkitsi tämän muhinoinnilla.

Photobucket

Neelan arvosanat olivat jo alkaneet nousta. Nyt hänen numeronsa oli 8, mutta pian se olisi 10 hänen ahkeruutensa ansiosta.

Photobucket

Sebastianin lempipuuhaksi oli tullut kurkistusleikkiminen iskäliinin kanssa. "Kukkuuu! Kuka siellä ooon? Sehän on Sebsuuu!" Sebastian oli ihan tohkeissaan isänsä kanssa leikkimisestä.

Photobucket

Adrin vatsa oli pian taas pompannut. "Nyt kaikki peukut pystyyn että sieltä tulisi kaksoset!" Adrienna tahtoi niin kovasti kaksosia.

Photobucket

Sebastian oli oppinut puhumisen ja seuraavaksi oli lastenlorun oppiminen. Sebastian oli heti alusta alkaen mukana laulussa. "Iitsi taaba nuubu.. nuubu.. nuubu!" Keittiöstä vain kuului kun Adrienna ja Sebastian rallattelivat.

Photobucket

"Sebsu on kiva pikkuveikka kun ei syö Neelan leluja!" Neela oli ollut niin varma että Sebastian iskisi heti hampaansa Neelan lempileluun; veneeseen. Vene säilyi kuitenkin ehjänä.

Photobucket

Ja tässä onnellinen perhekuva Cartelleista! ^^

Photobucket

Pian koitti Sebastianin nelivuotis syntymäpäivät. Hän kasvaisi lapseksi ja saisi Neelan leikkikaverikseen. Sebastian ei tajunnut Adrin kehotusta puhaltaa kynttilöitä, joten Adri jo tottuneesti puhalsi ne kerralla sammuksiin.

Photobucket Photobucket

Sebastianista kasvoi eeerittäin suloinen poika! Toivottavasti hänen hyvännäköisyytensä säilyy jatkossakin. Pojalle ostettiin Paul Frank asuste. Ai niin, vielä hieman tietoja Sebastianista. Sebastian on horoskoopiltaan Neitsyt. Hän on siisti (10), ujo (2), toimelias (8), leikkisä (10) ja jonkin sortin marisija (3).

Photobucket Photobucket

Sebastianin huone sisustettiin sinisen sävyillä.

Photobucket

Perheeltään Sebastian sai syntymäpäivälahjaksi lennettettävän pienois helikopterin. Kopteri osoittautui erittäin hupaisaksi lahjaksi!

Photobucket

Kim kertoi pojalleen älyttömiä juttuja ENTISESTÄ johtajastaan, jonka oli voittanut kädenväännössä. "Sillä oli näääin iso pää ja se mylvi kuin tuhatpäinen puhvelilauma!" Kim ehkä hieman liioitteli kuvaillessaan ENTISTÄ johtajaansa ;). Sebastian tajusi isänsä liioittelun ja nauroi kippurassa.

Photobucket Photobucket

Aamulla koitti Sebastianille ja Neelalle tärkeä päivä. Koulupäivä olisi Sebastianin ensimmäinen ja Neelalle se oli siksi tärkeä, koska hän saattaisi nostaa keskiarvonsa kymppiin. Molemmat lähtivät hyvillä mielin kouluun.

Photobucket

Ylennyttyään Kim oli saanut hieman arvokkaamman kimppakyydin töihin. Autossa oli kaikki mahdolliset mukavuudet; baaritiski, plasmatelevisio ja paljon muuta.

Photobucket Photobucket

Belladonna poukamaan oli yhtäkkiä iskenyt hirveä ukkosmyrsky, jonka seurauksena Cartellien pihan palmu oli syttynyt palamaan. Adri oli juossut niin lujaa näppäilemään hätänumeron kuin suinkin isolla vatsallaan kerkesi. Pian palokunta tulikin jo apuun ja palmu saatiin pelastettua. Adri oli huojentunut.

Photobucket

Adri päätti kohentaa kuntoaan hyppynarulla hyppelemällä. Ei hän sitä kuitenkaan kauaa jaksanut, koska pallomainen vatsa esti hyppelemistä.

Photobucket Photobucket

Sebastian oli ensimmäisenä koulupäivänään saanut keskiarvokseen seiskan, mikä muuten on ihan hyvä ensimmäiseksi päiväksi koulussa! "Nääääh, koulu on ihan tympee paikka.." Sebastian manasi. Neela taas oli onnistunut saamaan toden totta kympin, joka riemastutti häntä suuresti! "Jessss!"  

Photobucket

Juuri Kiminkin palattua töistä, eteisestä alkoi kuulua karmeaa ulvontaa; Adriennan synnytys oli alkanut. "Uuuuuu auuuuuu.." Adri ulvoi miehensä ja lastensa katsellessa ympärillä.

Photobucket

Ei sieltä vatsasta tullut kaksosia ei :'(... Mutta kaunis tyttövauva tuli, joka sai nimekseen Eva Cartelli. "Ooonpas se pieni!" Sebastian voivotteli katsoessaan vauvaa. "No vauvathan ovat pieniä, kuvittele nyt miten hassua olisi jos ne olisivat syntyessään sinun kokoisia!" Adrienna nauroi. Neela taustalla mietti jo suunnitelmia pikkusiskonsa varalle.

Photobucket Photobucket

Eva sai sisustukseltaan lilahtavan huoneen.

Photobucket Photobucket

Samaisena iltana oli Neelan syntymäpäivä. Hän pääsisi tutustumaan teini-iän maailmaan. Kaikki kynttilät sammuivat kerta heitolla ja Neela tuuletti tuntien itsensä huippu hyväksi.

Photobucket Photobucket

Neelasta kasvoi oikein kaunis tyttö. Hän sai tyylikkään asusteen ja uuden kampauksen.

Photobucket Photobucket

Ja tässä Neelan uudistettua huonetta. Tyttö suunnitteli sisustuksen aivan itse! 

Photobucket

"Uijui kun Eva on sitten söpöliininen!" Neela meni heti pikkusiskonsa luokse ja otti tämän syliin. Nyt hänkin oli kykeneväinen hoitamaan pienempiä, joka auttaisi suuresti Adrin ja Kimin työtä.

Photobucket

"No jopas, määhän olen ihan mukiin menevän näköinen.." Neela poseerasi peilille.

Photobucket

Neelaa oli alkanut kiinnostaa ylipistolle meno. Hän oli lukenut esitteitä paikallisesta yliopistosta ja kiinnostunut sen tarjoamista mahdollisuuksista edetä opiskeluissa. "Hei mutsi kuule, oon vähän funtsinu tota yliopistolle menoo.. Voisko olla mitenkään mahdollista jos voisitte rahoittaa mun opiskelut ja muutenkin päästää mut sinne opiskelemaan?.. Se ois mulle aika iso juttu!" Neela jututti äitiään.

Photobucket

"No mutta kulta! Sehän on mainio idea! Toki kannatan yliopistolle menoa, mutta en tiedä isäsi ajatuksista. Jospa hieman juttelisit hänenkin kanssaan ja sitten voisimme ajatella asiaa taas uudelleen yhdessä. Jookosta?"

Photobucket

Neela käveli mietteliäänä omaan huoneeseensa ja mietti ja lopulta turhautui. "Mitä mä nyt teen?! Entä jos faija ei päästäkään mua sinne kampukselle..?" Neela oli toivoton. Hän tiesi että hänen isänsä ei ollut kampuksen kannalla, koska Kim itse oli viettänyt siellä opiskeluvuotensa ja saanut pahoja traumoja opiskelija pojista, jotka olivat tunkeneet tämän päätä vessanpönttöön.

Mitä Neelan pitäisi tehdä; Mennä juttelemaan isälleen rohkeasti ja esittää omat mielipiteensä opiskelustaan, vai salaa lähteä kampukselle?

Nämä asiat ratkeavat ensijaksossa, jossa näemme Evan, että Sebastianinkin kasvua! Ja kaikille kommentteja antaneille suuret kiitokset!! Kommentit ovat aina niin tervetulleita!! :D